Heidezicht's ramona en Kalipso

Who knows him? RWS 1997

Lucas Schilthuis en Nerwyn Pela

Stal GW Appingedam

Introductie Janneke de Rade

 

- update juli 2016 -

Janneke Schilthuis - Teeuwen (geb. 1967) heeft onder de naam Janneke de Rade wereldwijd bekendheid verworven als auteur en fotograaf van paarden en Welshpony's.

Janneke slaat op dit moment een nieuwe weg in als mediator / adviseur / coach / belangenbehartiger.

In 2015 /2016 volgde zij de opleiding tot mediator aan de CH in Ede. In mei 2016 slaagde zij bij Intop voor de kennistoets Mediation. Na afleggen van een praktijktoets kan zij MfN registermediator worden.

Op dit moment werkt Janneke nog voor Metselbedrijf Schilthuis. Zij werkt op de administratie en verzamelt informatie die nodig is voor de bedrijfsvoering.
Ze is betrokken bij andere organisaties die ook graag van haar kennis, ervaring en inzet gebruik maken.

Hebt u te maken met communicatievraagstukken, wilt u een persbericht maken of heeft u te maken met een conflict, dan is Janneke de persoon om u verder te helpen.
Zij is uw vertrouwen waard!

Mediation of belangenbehartiging???
Mediation is een vorm van bemiddeling waarbij de mediator neutraal en onpartijdig is. Om neutraal te kunnen zijn is het niet wenselijk om op voorhand door één van de partijen geïnformeerd te worden over de inhoud van het conflict dat er speelt. Is dat al wel gebeurd, dan zal Janneke wel de intake doen, maar in overleg met u de zaak doorgeven aan een collega mediator. Ook kan een andere mediator voor Janneke de intake doen.
Wanneer gevraagd wordt om belangenbehartiging zal Janneke volledig uw kant kiezen en u terzijde staan in gesprekken met een andere partij. Zij zal ook dan proberen de communicatie te begeleiden en informatie inwinnen waardoor u goede beslissingen kunt nemen.

Ze zal er naar streven, zowel bij mediation als bij belangenbehartiging, dat u in de toekomst weer zelfstandig en onafhankelijk uw eigen beslissingen kunt nemen.

Janneke heeft een opleiding en ervaring in de agrarische sector en het MKB. De bouwwereld, het garagebedrijfsleven en de overheid zijn vertrouwde sectoren. Ook bij andere onderwerpen kunt u haar raadplegen.

Janneke is gewoon en uw vertrouwen waard.

Janneke is.....

Gewoon Janneke!Meer over het fotograferen:
Janneke was sinds 1989 werkzaam als freelance fotograaf en auteur voor verschillende opdrachtgevers, zoals Welsh pony stamboeken in binnen- en buitenland, De Paardenkrant, In de Strengen (KWPN), Penny en diverse andere uitgaves.

Door de werkzaamheden van gezin, verbouwing en administratie van het metselbedrijf is er voor het fotograferen en met name een presentatie op een verkoopsite, de laatste jaren geen tijd geweest.

Toch zal Janneke graag van uw dieren een fotoreportage komen maken.

Foto's van vroeger bezochte evenementen
zijn per e-mail of telefoon op te vragen.